Lidmaatschap

 
Tal van zaken kunnen ondernemers zelf tackelen, maar er zijn ook belangen die alleen gezamenlijk succesvol kunnen worden aangepakt. 
Sluit u ook aan bij NRK Sectie Ketenpartners en geniet van de voordelen van het lidmaatschap. Wij geven u graag nadere informatie.

  • Netwerken
  • Kennisoverdracht
  • Promotie
  • Lobby/Belangenbehartiging
Informatie

 

 

Ga snel naar:

 
 

 

HEMA stopt met verkoop van plastic wegwerpproducten

Dit jaar gaat winkelketen HEMA plastic wegwerpproducten zoals roerstaafjes, rietjes, wattenstaafjes en confetti vervangen door duurzame alternatieven. Hiermee anticipeert de HEMA op het Europese verbod op wegwerpplastic vanaf 2021.

Eerst wordt de bestaande voorraad verkocht en daarna vervangen door de duurzame variant, zoals papieren- en metalen rietjes en wattenstaafjes van karton.
Naast de wegwerpproducten wordt ook gekeken naar duurzame alternatieven voor verpakkingen en producten, bijvoorbeeld door gebruik van gerecycled plastic. Ook de consument wordt gevraagd producten en verpakkingen te hergebruiken.

HEMA winkel

De HEMA gaat het thema duurzaamheid in alle facetten van de bedrijfsvoering doorvoeren. De consument vraagt meer en meer naar duurzame producten en diensten.


Exception of type 'System.Web.HttpUnhandledException' was thrown.

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Mevr. Y. Boeters

Tel: 070-444 06 70
Fax: 070-444 06 61 

E-mail
 

NRK

 
 

© Ketenpartners 2021